Picknick op 25 juli

Het bestuur van de Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland nodigt alle taalcoaches en hun cliënt(en), uit voor een picknick op  woensdag 25 juli 2018, 13.00 – 14.30 uur in Scholengemeenschap Het Schoter,  Sportweg 9 in Haarlem.
Let op: de uitnodiging is niet voor de Heemsteedse taalcoaches en hun cliënt. Voor deze groep wordt er op 1 september een aparte picknick georganiseerd (informatie volgt).
Gezien de beperkte capaciteit van de locatie, is het niet mogelijk om andere familieleden mee te nemen. Bij goed weer zitten we buiten, bij slecht weer in de aula. Er zijn ook banken en stoelen aanwezig. Tevens wordt er voor koffie en thee gezorgd.
Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten en te drinken meeneemt. Graag  ook  bord, beker, bestek en eventueel een kleedje meenemen. Er kunnen maximaal 100 mensen op deze locatie worden ontvangen, dus meld u snel aan! Vol is vol!  Overleg goed met uw cliënt, zodat we er zeker van zijn wie er komt. Het zou jammer zijn, als we mensen moeten teleurstellen. De voertaal is Nederlands!
Aanmelden bij Corrie: corrieleen@wxs.nl tot uiterlijk 15 juli.
Vragen over de picknick? mail Clara: clarawk@xs4all.nl

BIJ SLECHT WEER GAAT DE PICKNICK GEWOON DOOR!