Het Begint met Taal

De Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland is aangesloten bij Het Begint met Taal, een landelijk platform voor taalcoaching aan anderstaligen. Hun doel is taalcoaching effectief, zichtbaar en beschikbaar maken, zodat er duidelijke richtlijnen komen voor de taalcoaches en meer anderstaligen mee kunnen doen.
Op de website van Het Begint met Taal vindt u informatie over allerlei materialen en methodes die u als taalcoach kunt gebruiken. Beginnende taalcoaches kunnen de praktische e-learning doorlopen. De e-learning bestaat uit instructiefilmpjes met opdrachten, tips en achtergrondinformatie.  Hebt u vragen over uw werk als taalcoach? Zou u het anders of beter willen aanpakken? Dan is er de mogelijkheid voor e-coaching. Gedurende zes weken wordt u gekoppeld aan een eigen e-coach. U kunt met al uw vragen bij de e-coach terecht. Elke week krijgt u feedback en tips.
Via het Extranet, de besloten pagina voor taalcoaches op de homepagina, kunt u zich aanmelden voor webinars. Een webinar is een interactieve online conferentie. U kunt live uw vragen stellen en u krijgt tips en tricks.
Wilt u meer informatie over Het Begint met Taal? Hebt u vragen? Neem contact op met a.hupsch@ziggo.nl of mariette.foest@quicknet.nl 06-30964776.