Meet & Greet op 28 november

Alle taalcoaches zijn weer van harte welkom bij de Meet & Greet om andere taalcoaches te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Deze Meet & Greet wordt gehouden op donderdag 28 november van 17.00 tot 20.00 uur bij WIJ Heemstede, Herenweg 96 in Heemstede. Dit keer is gekozen voor een andere opzet om u te bedanken voor uw inzet en u de mogelijkheid te bieden om wat uitgebreider met elkaar in contact te komen.
Het programma: We starten om 17.00 uur met een informatief verhaal van Haarlem Effect over de betekenis van de gezondheidszorg in Nederland voor onze nieuwkomers. Aansluitend (zo rond de klok van 17.30) bieden wij u een buffet aan. Dit bestaat uit drie gangen: een soepje vooraf, daarna een Indisch buffet en tenslotte nog een toetje. We hebben bewust gekozen voor deze formule, zodat u de mogelijkheid heeft om na elke ronde een andere plaats te kiezen aan de tafels om met zoveel mogelijk collega taalcoaches kennis te kunnen maken. Rond half acht, uiterlijk 20.00 uur is de afsluiting.