SAMEN HIER!

Een bericht voor statushouders:
Sinds kort woon je in Haarlem. Je hebt al mensen van verschillende organisaties of de gemeente ontmoet. Maar heb je ook al contact gehad met ‘gewone’ Nederlanders, die jou meer kunnen leren over het leven in Nederland en de Nederlandse cultuur? Wil je dat graag? Doe dan mee aan Samen Hier! Wij koppelen jou voor 1 jaar aan een groep van 5 Nederlanders uit jouw stad. Hierdoor kun je de Nederlandse taal beter leren, sneller werk vinden en je hopelijk meer thuis gaan voelen in Nederland. Samen kunnen jullie van alles doen, denk aan samen eten, sporten of naar de bioscoop gaan. Het is maar net wat jullie leuk vinden om te doen. De groep kan ook met je meedenken over werk of opleiding. En na dit jaar? Misschien hebben jullie wel een vriendschap opgebouwd!
Wie zoeken we hiervoor? Als jij een statushouder bent, die in 2017 of 2018 in Haarlem is komen wonen en jij het belangrijk vindt om de Nederlandse cultuur beter te begrijpen en jouw netwerk te vergroten, kun je meedoen. Let op: Deelname aan Samen Hier is niet verplicht.

We zullen jou alles vertellen over Samen Hier tijdens onze informatiebijeenkomst in Haarlem, op donderdag 26 september om 9.45 uur en op
donderdag 26 september om 12.45 uur
De bijeenkomst wordt gehouden in de Amsterdamstraat 59, Haarlem (2032 PN)

Laat ons via e-mail weten wanneer je naar onze informatiebijeenkomst komt. Wanneer je niet kunt komen, maar meer wil weten over Samen Hier, laat het ons dan ook weten.

WhatsApp: 06-44259557
E-mail: info@samenhier.nl
Facebook: http://www.facebook.com/samenhier
http://www.samenhier.nl