Welkom in de wei!

Het Platform Vluchtelingen Heemstede en de Stichting Taalcoaches Zuid Kennemerland nodigen jullie van harte uit voor een gezellige picknick  op zaterdag 1 september 2018 van 12.00-15.00 uur in Park Meermond in Heemstede. Het park ligt aan de Cruquiusweg waar de kinderen heerlijk kunnen spelen: er is een tokkelbaan en enkele klimtoestellen. Ze kunnen er ook voetballen en badmintonnen. Wij zorgen voor ballen, rackets en shuttles.
NB.: Bij een slechte weersvoorspelling wijken we uit naar De Pauwehof, Achterweg,  bij de Oude Kerk, Wilhelminaplein. Hierover ontvangt u dan tijdig bericht.
Onze speciale gast is  burgemeester mevrouw Astrid Nienhuis.
Het zou geweldig fijn zijn als jullie samen met je taalcoach een gevulde picknickmand met lekkernijen uit de eigen streek/regio/land wilt meenemen. Omdat de picknick op een weiland in de open lucht plaats vindt, is het handig ook een kleedje mee te nemen om op te zitten. Wij zullen zorgen voor bordjes, bestek en frisdrank, en voor een gezellige aankleding van de Wei!

Wij hopen voor 10 augustus 2018  jullie aanmelding te ontvangen via het mailadres: marlies@marliesvanheese.com. Je kunt ook bellen naar 0653286650.