Platform Van Taal naar Werk

De coördinatie van vrijwilligerswerk, stage- en werkervaringsplaatsen, in handen van Marlies van Heese en Cynthia Weerkamp, begint langzaam maar zeker vruchten af te werpen. Er zijn contacten gelegd met de gemeente en met een aantal werkgevers. Een van de voorbeelden van een geslaagde plaatsing is die van een Syrische paardentrainer. Hij werkt nu al een aantal weken in een manege, tot zijn grote plezier en dat van de manegehoudster.
Wanneer uw cliënt toe is aan een volgende stap in zijn of haar inburgering en op zoek is naar vrijwilligerswerk, een stage- of werkervaringsplaats, wilt u dan zo vriendelijk zijn om het formulier Curriculum Vitae voor stage en vrijwilligerswerk te downloaden en in te vullen of in te laten vullen? U kunt het ingevulde formulier sturen naar stagetaalcoach@gmail.com.  Wanneer de gegevens binnen zijn gaan we aan het werk om een geschikte plek te vinden.