Film op 24 november

Stem in de Stad nodigt alle taalcoaches uit voor een film op 24 november a.s. om 20.00 uur in de Immanuelkerk, Van Egmondstraat 5 in Haarlem-Noord.
Dance Iranian Style is een semi-documentaire over het leven van een Iraanse uitgeprocedeerde vluchtelinge op straat in Amsterdam. Het scenario is van de Iraans-Nederlandse dichter en filmmaker Nafiss Nia. Nadat haar asielaanvraag is afgewezen besluit Raya, een jong Iraans meisje, illegaal op straat te gaan leven in Amsterdam. Een filmcrew volgt haar met gepaste afstand, maar krijgt gaandeweg steeds meer aanvechting om in te grijpen.
In een bijzondere mix van fictie en non-fictie maakt het onafhankelijk geproduceerde Dance Iranian Style duidelijk hoe penibel de situatie is van iemand die niet hier mag blijven en ook niet terug kan. De films is volledig opgenomen in Amsterdam en kwam tot stand via improvisatie; fictie en non-fictie-elementen zijn verweven tot een film-in-een-film.

Datum:  24 november 2017
Tijd:  20.00 uur
Plaats:  Immanuelkerk, Van Egmonstraat 5, Haarlem
Kosten:  € 5,00
Aanmelden:  myrnabockhoudt@stemindestad.nl, het aantal plaatsen is beperkt.