Manifestatie Philharmonie

Op  zaterdag 22 april van 13:00 tot 17:00 uur vindt het festival Welkom hier plaats, een evenement  in de Philharmonie van Haarlem over verbinding, samenleven en inspiratie – vooral aan de hand van het samenleven met vluchtelingen en andere nieuwkomers. Het gaat over hoe we in Haarlem met elkaar een stad van vrede willen bouwen. Wat staat er op het programma?

  • Op het hoofdpodium: Tinkebell (kunstenares), Frénk van der Linden (presentator), Jos Wienen (burgemeester), Raja Alouani (Haarlemmer van het jaar), Bright O. Richards (acteur), Ranfar Kouwijzer (Stem in de Stad) en veel muziek.
  • Verder: Ted-talks van vluchtelingen, presentaties, theater, hapjes van de wereldkeuken, ontmoetingen, Infotafels van meer dan 20 Haarlemse organisaties uiteenlopend van vluchtelingenwerk tot MKB, scholen, kerken en verenigingen. zoals Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland.
  • En een doorlopend kinderprogramma verzorgd door Op Stoom.

Taalcoaches zijn natuurlijk heel welkom op deze dag. Kom met zoveel mogelijk statushouders, taalmaatjes, buren, vrienden, familie. Geef het door aan iedereen die je kent! Of meld je aan bij het evenement op facebook, klik op: ttps://www.facebook.com/events/899973880177511/. Nodig ook je facebook-contacten uit voor dit evenement. Dat kan nadat je jezelf hebt aangemeld.
Meer informatie bij Myrna Bockhoudt, coördinator vrijwilligers en vluchtelingen
Telefoon: 023 534 28 91 op ma/do/vrijdag
E-mail: myrnabockhoudt@stemindestad.nl