Nationale vrijwilligersdag op 7 december

Woensdag 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag en dus een mooi moment om alle vrijwilligers in Haarlem en omgeving en dus ook binnen de stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland in het zonnetje te zetten! De gemeente Haarlem, het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving en BUUV Haarlem willen dan ook alle vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet. Op woensdag 7 december ligt er tussen 16.00 en 18.00 uur een presentje voor ze klaar op ons kantoor op de Raaks 36 in Haarlem.
Er staat natuurlijk ook een hapje en een drankje voor ze klaar. Vrijwilligers moeten zich aanmelden bij info@vwc-haarlem.nl (graag ook even laten vermelden in de mail bij welke organisatie je vrijwilliger bent). Aanmelden kan tot maandag 28 november.
Samen maken we Haarlem een beetje mooier!

Een gedachte over “Nationale vrijwilligersdag op 7 december

Reacties zijn gesloten.