Aciviteiten zomer 2022

We organiseren een speur- /wandeltocht voor taalcoaches en hun nieuwkomers. We wandelen op Landgoed Leyduin in Heemstede. Na afloop praten we na en drinken een kopje koffie of thee in de tuin.
Tijd: 10.00 – 11.30 uur. We verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats van landgoed Leyduin.
U kunt zich aanmelden bij corrieleen@outlook.com / tel. 06-11258743. Vermeld s.v.p.: naam taalcoach en nieuwkomer(s).

Op zaterdag 20 augustus organiseert  Stichting Taalcoaches Zuid-Kennemerland in samenwerking met Stichting Mozaïek een picknick.  We gaan proberen er net zo’n succes van te maken als twee jaar geleden. Alle taalcoaches worden met hun nieuwkomer(s) uitgenodigd voor deze picknick. Partners en/of kinderen mogen gezellig meekomen! Verder zijn natuurlijk alle nieuwkomers, die het leuk vinden om elkaar een keer te ontmoeten, welkom. Het is de bedoeling dat als u komt u dan een eigen gemaakt hapje meebrengt. En een kleedje om op te zitten. Wij zorgen dan voor de drankjes, de tafels en voor leuke speelactiviteiten.
Waar?             Op het speelbos Meermond, Cruquiusweg 47, Heemstede
Wanneer?       Zaterdag 20 augustus, van 14.00 tot 17.00 uur

Iedereen is welkom, maar wel even van tevoren aanmelden. Dan weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus als u het leuk vindt om te komen, meldt u zich dan aan via de mail: marlies@marliesvanheese.com