Vacature Wereldkeuken Haarlem

U hebt vast wel eens gehoord van de Wereldkeuken Haarlem! In het restaurant van de wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. Wereldkeuken Haarlem geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Zij doen hierdoor werkervaring op en oefenen de Nederlandse taal. Daarnaast ontmoeten zij elkaar en ontdekken en ontwikkelen zij hun talenten bij de diverse groepen die er naast de Wereldkeuken zijn; de Wereldtuin, het Wereldnaaiatelier en de Wereldkunstgroep.
Op dit moment is er ruimte voor vrijwilligers (met een andere nationaliteit), die willen meewerken in de Wereldkeuken. Het is voor een nieuwkomer fijn om de Nederlandse taal veel te oefenen en sociale contacten op te bouwen. Er wordt op dit moment gezocht naar versterking in de keuken en in de bediening. De wereldkeuken biedt naast koken nog meer, wat interessant kan zijn voor uw cliënt. Kijk op de website.
Vanaf maart 2020 kunnen vrijwilligers zich ook inschrijven om op woensdagmiddag met te werken in de Wereldtuin aan de Belgiëlaan in Schalkwijk.
Is uw cliënt serieus geïnteresseerd in een vacature of wilt u meer informatie over de activiteiten van Wereldkeuken Haarlem, neem dan contact op met Mirjam Rentema via 0610449115  of mrentema@hotmail.com.