Meet & Greet 12 december 2018

De Meet & Greet die afgelopen woensdag 12 december is gehouden voor onze taalcoaches was weer een groot succes! Meer dan honderd taalcoaches ontmoetten andere taalcoaches en wisselden onderling ervaringen uit. Onder het genot van een drankje en een bitterbal was het een gezellig samenzijn! De tien kraampjes met informatie werden ook druk bezocht. Overal konden hand-outs en folders worden meegenomen, om thuis nog eens na te lezen. Bij de kraam Uitleen van onze eigen stichting, kon bij Willeke van Asperen bijvoorbeeld een werkboek Spreektaal worden geleend of geruild. Boekjes zoals Gezond Leven en Inspiratie voor Praktijkopdrachten mocht iedereen houden. Om 17.00 uur werd de informatiemarkt gesloten en kozen de taalcoaches de ruimte waar zij een lezing zouden aanhoren over hetzij Syrië hetzij Eritrea. Waar loop je tegenaan als je lesgeeft aan iemand die afkomstig is uit deze landen? Heel herkenbare onderwerpen kwamen ter sprake. Het was goed om daar eens met elkaar over te praten!
Voor de volgende Meet& Greet (waarschijnlijk juni 2019) hebben we weer nieuwe ideeën voor een zinvolle invulling! Graag tot dan allemaal!