Oproep van platform Stage en Werk

Het platform Stage en Werk is op zoek naar statushouders die willen werken.  Momenteel zijn er vacatures om tenten te helpen bouwen voor festivals. Kijk op Ivent.com. Het betreft een heel leuk bedrijf. Uw cliënt wordt opgehaald en thuis gebracht.  Er zijn flexibele werktijden mogelijk, f Full time of parttime, ook in het weekend. Of tijdens de lange zomervakantie, die er aan staat te komen. Vandaar deze oproep aan de taalcoaches : is uw cliënt toe aan een volgende stap, aan werk?  Ga met hem of haar in gesprek en vul samen met  de CV in.  Werk is dé manier om samen in een team de Nederlandse taal nog beter onder de knie te krijgen. Graag met spoed reageren. Stuur een mail met de ingevulde CV naar: stagetaalcoach@gmail.com .
U kunt het formulier Curriculum Vitae voor stage en werk downloaden.