Online oefenen

www.taalklas.nl
Een oefenprogramma geschikt voor beginners: leren van  woorden door het kijken naar filmpjes en luisteren naar liedjes. Daarna oefenen met die woorden: uitspreken, lezen en schrijven. De woorden gaan over het huis, het lichaam, het weer, vrienden en familie, eten, de school, het verkeer, de winkel en vrije tijd.

www.wrts.nl
Altijd en overal leren! Dit is een app voor telefoon en tablet om woordjes te oefenen. U kunt zelf een lijst van woorden maken die u wilt leren. Het programma maakt automatisch leuke oefeningen.

www.oefenen.nl
Het online startpunt voor iedereen die basisvaardigheden wil verbeteren. Er zijn oefeningen voor taal maar ook voor rekenen, internetten en  geld.

www.juf-hannah.nl
Hier vindt u lesmaterialen voor de bovenbouw van het basisonderwijs. De werkbladen en spellen zijn gemaakt door juffen en meesters die met hun eigen klas een bepaald onderdeel extra wilden oefenen of uitdiepen. Dit lesmateriaal is bedoeld als aanvulling op bestaande methodes.

http://wp.digischool.nl/nederlands/oefenen 
Hier kunt u Nederlands oefenen door middel van opdrachten en taalspelletjes om te controleren of u alles hebt begrepen. In het rechtermenu kunt u  aanklikken wat u wilt oefenen.

www.2bdutch.nl
Nederlands leren door het bekijken van filmpjes met ondertiteling (keuze uit Nederlands, Engels, Frans. Duits, Spaans, Portugees) om luistervaardigheden te verbeteren, nieuwe woorden te leren en informatie over Nederland te verkrijgen.

www.evaenik.nl
Oefenen met: werk en solliciteren, geld en rekenen, internet en computer.